Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ...!! Η ΕΒΡΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΓΚΟΥΪΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ!..

Υποστηρίζει ότι οι πέτρες σταθεροποιούν τις ορμόνες και τους παλμούς του σώματος τους, αυξάνουν τη λίμπιντο και επέτρεψαν στις γυναί...






Υποστηρίζει ότι οι πέτρες σταθεροποιούν τις ορμόνες και τους παλμούς του σώματος τους, αυξάνουν τη λίμπιντο και επέτρεψαν στις γυναίκες να έρθουν σε συχνούς οργασμούς

Την πρότασή της για την αντιμετώπιση της αρνητικής ενέργειας και την αύξηση της σεξουαλικής λίμπιντο των γυναικών καταθέτει η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ, Γκουίνεθ Πάλτροου.




Η διάσημη ηθοποιός έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων στον προσωπικό της ιστότοπο για διάφορες μορφές κατάθλιψης από απεγνωσμένες γυναίκες, με αποτέλεσμα η ίδια να αναζητήσει τον καλύτερο, κατά την άποψή της, τρόπο καταπολέμησης. Τί προτείνει; Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει στις γυναίκες να βάζουν «αυγά» στο αιδοίο τους, ώστε να «απορροφήσουν» την αρνητική ενέργεια και να ανεβάσουν εντυπωσιακά τη λίμπιντό τους!

Βέβαια, η γνωστή ηθοποιός δεν προτείνει κανονικά αυγά, αλλά τύπου κινεζικές πέτρες για μασάζ, τις οποίες οι γυναίκες θα βάζουν πάνω στο αιδοίο τους και όχι μέσα. Όπως δηλώνει η ίδια, μάρτυρες που ακολούθησαν την κινεζική αυτή «θεραπεία», αποκάλυψαν ότι σταθεροποίησαν τις ορμόνες τους και τους... παλμούς του σώματός τους, αύξησαν τη λίμπιντό τους και έρχονταν σε συχνούς οργασμούς.

Τόσο η Γκουίνεθ Πάλτροου, όσο και άλλες γυναίκες, κουβαλούν τα «αυγά» στις τσάντες τους κάθε μέρα, καθώς αισθάνονται τη θετική ενέργεια που εκπέμπουν και τις κάνει να νιώθουν πιο ελκυστικές και σέξι! Άλλες έχουν δημιουργήσει εντός των διαμερισμάτων τους «ναούς», καίγοντας αρωματικά κεριά και λάδια.

Όσο για το κόστος; Περίπου 150 ευρώ και για τις δύο πέτρες. Αν είναι να ανεβάσει τη λίμπιντο των γυναικών, χαλάλι...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.