Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»...! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ SITES, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΜΕ ΠΗΓΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!

Μήπως δούμε και φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Αλ-Κάιντα Χαλεπίου; Του Γιώργου Θεοχάρη Πριν λίγες ημέρες τα μεγάλα ελλη...








Μήπως δούμε και φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Αλ-Κάιντα Χαλεπίου;

Του Γιώργου Θεοχάρη




Πριν λίγες ημέρες τα μεγάλα ελληνικά sites έγραφαν: «Δραματική παραμένει η κατάσταση στο Χαλέπι, όπου περισσότεροι από 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό με πυρά πυροβολικού στο ανατολικό τμήμα της πόλης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία…».

Ποια είναι όμως τα σωστικά συνεργεία, που αποτελούν την πηγή πληρηφοριών sites ευρύτατης επισκεψιμότητας, όπως η Ναυτεμπορική, η Ζούγκλα κ.λπ.;
Πρόκειται για την ΜΚΟ «Λευκά Κράνη», που δρα στο Χαλέπι.
Τί είναι τα «Λευκά Κράνη»;

Είναι η Αλ-Κάιντα, που έχει βγάλει το βαμμένο από το αίμα αθώων αμάχων και αιχμαλώτων στρατιωτικό κράνος της, και έχει φορέσει το λευκό κράνος του ανθρωπισμού και της διάσωσης.

Στη φωτογραφία μέλη της οργάνωσης, με φανερά τα τζιχαντιστικά χαρακτηριστικά, και τη συνηθισμένη στους ισλαμιστές τρομοκράτες ύψωση του δείκτη του χεριού.



Το «ανθρωπιστικό» αυτό παρακλάδι της Αλ-Κάιντα χρηματοδοτείται αφειδώς από τις χώρες της Δύσης (οι ΗΠΑ είχαν δώσει 60 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ χρήματα έχουν δώσει και η Αγγλία και Ολλανδία) και τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ κ.λπ., και προβάλλεται κατά κόρον από την Δύση, η οποία το χρειαζόταν στη Συρία για να υποκαταστήσει τις αντίστοιχες μονάδες του Συριακού Κράτους στον αγώνα για την αλλαγή καθεστώτος. Ωστόσο η Δύση δεν επιθυμεί την παρουσία του σε αυτήν, γιατί γνωρίζει ότι πρόκειται για τρομοκράτες: η είσοδος του αρχηγού της οργάνωσης Ράεντ Αλ-Σάλεχ έχει απαγορευτεί στις ΗΠΑ. Αυτό που εξάγουμε στη Συρία, δεν πρέπει να το εισάγουμε στη Δύση.




Ας «φάει» ο Συριακός λαός από τα εκρηκτικά μείγματα που πετάνε επί 5 χρόνια οι τρομοκράτες από το ανατολικό Χαλέπι στο δυτικό, με τα λεγόμενα «κανόνια της κόλασης» (τέτοιες φὠτο δεν πρέπει να βγαίνουν παραπέρα γιατί δεν συμφέρουν).

Τα Λευκά Κράνη παρακολουθούν και συμμετέχουν στους αποκεφαλισμούς Σύριων αιχμαλώτων από την Αλ-Κάιντα Χαλεπίου και τα παρακλάδια της. Σε διάφορα βίντεο εμφανιζονται τα Λευκά Κράνη να συμμετέχουν κανονικά σε πανηγυρισμούς και πυροβολισμούς μαζί με άγριους τιζχαντιστές της Αλ-Κάιντα, χωρίς καμία διαφορά από αυτούς, κραδαίνοντας ισλαμιστικές σημαίες της. Σε άλλο βίντεο ένα από τα «Λευκά Κράνη» εμφανίζεται να λέει ότι «τελικά μαζέψαμε τα σώματα των μελών της Ασφάλειας (της κρατικής Συριακής Ασφάλειας) και τα πετάξαμε στα σκουπίδια»!

Τα «Λευκά Κράνη» αναρτούν διάφορα πλαστά βίντεο με δήθεν «διασώσεις», τα οποία αναγκάζονται να κατεβάσουν μετά την λαϊκή κατακραυγή.
Θέλουμε να προτείνουμε λοιπόν σε αυτά τα ΜΜΕ που κατά κόρον προβάλλουν αυτές τις σκηνές προπαγάνδας ή ακόμη και ειδήσεις(!) από τα συγκεκριμένα «σωστικά» συνεργεία, να προχωρήσουν περισσότερο την σύσφιγξη των σχέσεών τους με την Αλ-Κάιντα, διοργανώνοντας π.χ. κανέναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αθήνα, μεταξύ Αλ-Κάιντα Χαλεπίου και κάποιας ελληνικής ομάδας, τα έσοδα του οποίου να διατεθούν για τα «Λευκά Κράνη», αφού ακόμη δεν τους πρόλαβαν οι δυτικοί πάτρονές τους σε αυτή τη δραστηριότητα.


tilegrafima

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.