Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ISIS»...!! ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΝΑΣΡΑΛΑ...

Ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, δήλωσε πως ¨Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISI...

w460_9






Ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, δήλωσε πως ¨Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISIS¨, ενώ ανέφερε πως η νίκη στο Χαλέπι θα ανοίξει τον δρόμο για πολιτική λύση.




Ο Γ.Γ. της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή.

Αναφερόμενος στην απελευθέρωση της πόλη Χαλέπι από τον συριακό στρατό και τους συμμάχους του, είπε πως ¨Μετά από το Χαλέπι μπορούμε να πούμε πως η απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος ήταν ανεπιτυχής¨.

Ο Νασράλλα είπε πως η συριακή κυβέρνηση ελέγχει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας το Χαλέπι και την Δαμασκό, ότι ο στρατός ελέγχει επίσης τις πόλεις Χάμα, Χούμους, Λαζικίγιε, Τάρτους και Σουβέιντα και ανέφερε πως ¨Το καθεστώς εδώ είναι ισχυρό, αποτελεσματικό και κανένας δεν μπορεί να το αγνοήσει¨.

Η ηγέτης της Χεζμπολλάχ δήλωσε πως το Χαλέπι για την αντίπαλη πλευρά υπήρξε μια ήττα , ενώ για στο ¨μέτωπο της αντιτρομοκρατίας¨ ήταν μια νίκη και πρόσθεσε πως ¨Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως ο πόλεμος τελειώνει¨.

Ο Νασράλλα εστίασε στο ότι η νίκη στο Χαλέπι μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια πολιτική λύση.

Ο Νασράλλα στην ομιλία του αναφερόμενος στις χώρες που στηρίζουν την ISIS, είπε για την Τουρκία πως ¨ Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISIS¨ και κάλεσε τον λαό της Τουρκία να πάρει μια αποφασιστική στάση κατά της ISIS.

Ο Νασράλλα κατηγόρησε τις αραβικές χώρες και ιδιαίτερα αυτές του Κόλπου και την Ιορδανία ότι με χρήματα που ήταν για την Παλαιστίνη στήριξαν τους ¨αντιπολιτευόμενους¨ στην Συρία.

http://haber.sol.org.tr
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.