Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ...!!! ΑΝΑΣΤΑΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...!!! ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ HOTSPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΟΡΜΗΞΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 22ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...!!!

Αναστατωμένη η τοπική κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού 22χρονης φοιτήτριας από 23...







Αναστατωμένη η τοπική κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού 22χρονης φοιτήτριας από 23χρονο Αλγερινό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο μετανάστης αποπειράθηκε να βιάσει την φοιτήτρια μέσα στο σπίτι της που βρίσκεται στην πόλη της Μυτιλήνης.




Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο δράστης χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος με την 23χρονη να ανοίγει, καθώς περίμενε την παραγγελία της και θεωρούσε πως ήταν ο διανομέας. Ο 23χρονος αμέσως επιτέθηκε στην φοιτήτρια και προσπάθησε να την βιάσει όμως χάρη στην αντίσταση που προέβαλε αλλά την επέμβαση των γειτόνων γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του επίδοξου βιαστή.

Ο 23χρονος συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως είχε υποβάλλει αίτηση για άσυλο ενώ έμενε στο hot spot της Μόριας. Ο συλληφθείς αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.