Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TOYΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!! 23 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΦΡΙΚΗΣ: ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΡΚΚ ΤΟΥΣ, ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Σοκάρει το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και σε αυτό αποτυπώνεται η στιγμή που Τούρκοι στρατιώτες εκτ...







Σοκάρει το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και σε αυτό αποτυπώνεται η στιγμή που Τούρκοι στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ δύο γυναίκες μέλη του PKK.




Το 23 δευτερολέπτων βίντεο αρχικά δημοσιεύθηκε στο Facebook από τον χρήστη με το όνομα Celalettin Özdemir, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του έδωσε ένας φίλος του που υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας. Ωστόσο λίγο αργότερα ο χρήστης διέγραψε το βίντεο από το Facebook, όμως πολλά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν στη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Σε αυτό φαίνεται ένας στρατιώτης να πυροβολεί στο κεφάλι τη μια γυναίκα περισσότερες από μια φορά. Η άλλη γυναίκα την έχουν στην άκρη ενός γκρεμού και την πυροβολούν.

Κούρδοι ακτιβιστές καταγγέλλουν το περιστατικό και κάνουν λόγο για έγκλημα πολέμου. Το PKK δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.