Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ: TO 5.11 STRYKE, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΕΛΚΕΙ... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δείτε στο βίντεο πόσο ανθεκτικά είναι τα παντελόνι της 5.11 tactical ….. που μπορούν να τραβήξουν ένα αυτοκίνητο!!! Το παντελόνι που θα...






Δείτε στο βίντεο πόσο ανθεκτικά είναι τα παντελόνι της 5.11 tactical ….. που μπορούν να τραβήξουν ένα αυτοκίνητο!!! Το παντελόνι που θα δείτε στο βίντεο είναι το μοντέλο 5.11 Stryke, ένα από τα καλύτερα παντελόνια για στρατούς και σώματα ασφαλείας που κυκλοφορούν σε παγκόσμιο επίπεδο.




Το νεότερο παντελόνι σειρά πολλαπλών χρήσεων, το 5,11 Stryke είναι κατασκευασμένο από 5.11 Flex-Tac ύφασμα, ένα εξειδικευμένο πατενταρισμένο μίγμα, μηχανικού ελαστικού πολυεστέρα και βαμβακιού, σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική αντοχή και επιδόσεις στον τομέα του.

Με ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη ζώνη, αρθρωτά γόνατα, καθώς και ένα πλήρες ενισχυμένο καβάλο προσφέροντας άνεση, ενώ αυξάνει την ευελιξία και διασφαλίζει την πλήρη ελευθερίας των κινήσεων.

Το Stryke παντελόνι διαθέτει μπροστινές τσέπες μεγέθους για ένα μαχαίρι ή κινητό τηλέφωνο, διπλή-βαθιά και διπλές ενισχυμένες τσέπες φορτίου, ολοκληρωμένες υποδοχές στα γόνατα για επιγονατίδες (οι επιγονατίδες πωλούνται ξεχωριστά), και θυλάκια στα αριστερά και δεξιά μπροστά στην ζώνη για υπηρεσιακό σήμα ή προσωπική κάρτα (ID card). Επεξεργασία Teflon για να παρέχει ανώτερη προστασία στους λεκέδες, τις βρωμιές και το νερό, και έχει ενισχυθεί σε όλα τα σημαντικά σημεία πίεσης, παρέχοντας βελτιωμένη ελαστικότητα που μπορεί να ανταπεξέλθει, ακόμη και στο πιο δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον.






guns-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.