Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ... ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ

Η βουλή ειδοποιήθηκε να ετοιμαστεί η αίθουσα για να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός... Το Μέγαρο Μαξίμου άφηνε ανοιχτά χθες όλα...

Οριστικά σήμερα ο ανασχηματισμός - Όλες οι λεπτομέρειες





Η βουλή ειδοποιήθηκε να ετοιμαστεί η αίθουσα για να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός...




Το Μέγαρο Μαξίμου άφηνε ανοιχτά χθες όλα τα σενάρια για τον χρόνο διεξαγωγής των κυβερνητικών αλλαγών, με τις πληροφορίες ωστόσο να επιμένουν ότι μπορεί αυτές να πραγματοποιηθούν ακόμα και σήμερα. Πολύ περισσότερο που ο πρωθυπουργός και στενοί του συνεργάτες είχαν επαφές με πρόσωπα εκτός κόμματος, σε ένα είδος βολιδοσκόπησης των προθέσεών τους για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση.

Όπως όλα δείχνουν εκτός της νέας κυβέρνησης ενδέχεται να παραμείνει ο Πάνος Σκουρλέτης, καθώς δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του πρωθυπουργού να μην παραμείνει στο υπουργείο Ενέργειας, ενώ ο ίδιος επιμένει «ή στο υπουργείο ή πουθενά» , εκτός και αν βεβαίως του δοθεί κορυφαίο υπουργείο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο υπουργικός θώκος του Νίκου Παππά, αν δηλαδή θα παραμείνει στο Μαξίμου και στο υπουργείο Επικρατείας ή θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με διευρυμένες αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.