Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...!!! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...!!!

Η Ρωσία και η Τουρκία έκλεισαν μια συμφωνία –ορόσημο, για έναν νέο χάρτη της Συρίας εναντίον του υποστηριζόμενου από τους Αμερικαν...





Η Ρωσία και η Τουρκία έκλεισαν μια συμφωνία –ορόσημο, για έναν νέο χάρτη της Συρίας εναντίον του υποστηριζόμενου από τους Αμερικανούς κόμματος των Κούρδων PYD, που επιδιώκει έναν διάδρομο στα βόρεια σύνορα της καταστραμμένης από τον πόλεμο Συρίας, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Κυβερνητικές πηγές υψηλού επιπέδου, ανέφεραν ότι θα εκπονηθεί ένας νέος χάρτης που θα συμπεριλαμβάνει τις επαρχίες της Συρίας : Χαλέπι, Ιντλίμπ, Λαττάκεια, Ράκκα, Αλ Χασάκα και Ντέιρ εζ Ζορ.

Η συμφωνία στην ουσία θα επιτρέψει στις υποστηριζόμενες από την Τουρκία δυνάμεις να εισέλθουν στο Χαλέπι και οι δυνάμεις του Άσαντ θα αποχωρήσουν από την πόλη.




Η δημογραφική δομή θα ληφθεί ως βασικό στοιχείο σε αυτό το έργο.

Η Τουρκία και η Ρωσία δεν θα αποδεχθούν ένα διάδρομο στη βόρεια Συρία που θα ελέγχεται από το προσκείμενο στο PKK, Κουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα της Συρίας- PYD, το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει με τις περιοχές της Αλ Χασάκα, Τελ Αμπιάντ, Άιν αλ Αράμπ (Κομπάνι) , Αλ Ράι, Αζεζ, Μάρε και Αφριν μια «ομοσπονδία» ή «καντόνι» ή «αυτόνομη περιοχή».

Και οι δύο χώρες θα αγωνισθούν από κοινού κατά της τρομοκρατικής ομάδας του PYD υπό την στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε στη βόρεια Συρία με την ονομασία «Ασπίδα του Ευφράτη», σύμφωνα με τη νέα συμφωνία.

Η τουρκο-ρωσική συμφωνία προβλέπει οι περιοχές να παραδοθούν στα τοπικά στοιχεία και στις τοπικές συνελεύσεις, αφού πρώτα απελευθερωθούν από τις τρομοκρατικές ομάδες, γράφει στην αγγλική της έκδοση η Yeni Safak.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.