Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...! ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ - ΛΑΘΟΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία από το Ωραιό...




Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.
Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο.

Ο επικεφαλής της συνοριακής φύλαξης των Σκοπίων επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων Νίκης για να ενημερώσει προφορικά τον Διοικητή ότι ο αγνοούμενος Δημήτρη Γραικός δεν ταξίδεψε τελικά στα Σκόπια.

Όπως του είπε, η σχετική πληροφορία δόθηκε στις Ελληνικές Αρχές από λάθος Σκοπιανού υπαλλήλου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής 18 Νοεμβρίου αστυνομικοί μετέφεραν στην Αγγελική Νικολούλη την πληροφορία ότι ο Γραικός στις 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:56 είχε περάσει πεζός από το Α.Τ. Νίκης με προορισμό τα Σκόπια.

Με το λάθος των Σκοπιανών η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται και πάλι και ένας νέος κύκλος ερευνών αρχίζει. Ερωτήματα εξακολουθεί να δημιουργεί και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το αυτοκίνητο με το οποίος χάθηκε ο Γραικός στις 3 Νοεμβρίου φεύγοντας από τα σφαγεία της Χαλάστρας.

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.