Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...!! Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ... ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΕΙ...!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΑΜΕΑΙΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ... Ντόναλντ, πρόσεξε μην μας γελάσεις και εσύ! (Ντόναντ τον φωνάζ...






ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΑΜΕΑΙΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...

Ντόναλντ, πρόσεξε μην μας γελάσεις και εσύ! (Ντόναντ τον φωνάζει γιατί θα παίζανε προφανώς σφαλιάρες όταν ήταν μικροί στην Κεφαλονία)

Γράμμα στο νέο Αμερικανό Πρόεδρο

Άλλαξέ τα όλα, σε όλο όμως τον κόσμο,για να μας γλιτώσεις, όλους τους κατατρεγμένους




ΠΡΟΕΔΡΕ, σίγουρα δεν μας ξέρεις και σίγουρα δεν χάνεις τίποτε που δεν μας έχεις γνωρίσει…

ΘΑ θέλαμε όμως να μάθαινες ότι είμαστε η μοναδική ίσως εφημερίδα στον κόσμο που από την πρώτη μέρα που έθεσες υποψηφιότητα εδώ και ένα χρόνο και σ΄ ακούσαμε να μιλάς, με τόση δύναμη, σκληρότητα, αθυροστομία, χιούμορ και να κτυπάς το κατεστημένο, είπαμε: Νάτος, αυτός είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής, που θα γράψει ιστορία …

ΦΥΣΙΚΑ, κάθε που στο σινάφι μας, το πολιτικό, εκδοτικό και δημοσιογραφικό λέγαμε ότι θα κερδίσεις τις εκλογές, μόλις και μετά βίας… γλιτώναμε το ξύλο!.. Τη χλεύη όμως και την κοροϊδία την είχαμε σίγουρη!..

ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ τις ξένες εφημερίδες, βλέπαμε τα μεγάλα διεθνή κανάλια, όλα ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ σου.

ΟΣΟ πιο πολύ σε βρίζανε, όσο πιο κάτω σε ρίχνανε στις δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ ανέβαινες στη συνείδησή μας και τόσο περισσότερο πιστεύαμε στη νίκη σου.




ΔΕΝ μπορεί να είναι τυχαίο, το γεγονός ότι όλοι οι δημοσκόποι, όλοι οι εκδότες και όλα τα κανάλια να σε βρίζουν, να σε λοιδορούν και να προσπαθούν να γελοιοποιήσουν ένα πολύ εργατικό και πετυχημένο άνθρωπο…

ΕΙΜΑΣΤΕ σίγουροι ότι πίσω από αυτή την ιστορία, σε παγκόσμια κλίμακα, - γιατί κύριε Πρόεδρε δεν σε βρίζανε μόνο στην Αμερική, σε βρίζανε και προσπαθούσαν να σε γελοιοποιήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο - βρίσκεται κάποια μεγάλη συμμορία! Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ του παγκόσμιου κατεστημένου, που όταν κάποιος από το σύστημα – τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ, – πει ή γράψει τίποτε, τρέχουν όλα, τα πουλημένα καρακόλια και το αναπαράγουν σε όλο τον κόσμο!

ΔΕΝ χρειάστηκε ποτέ κανένας από τους συμμετέχοντες στο κατεστημένο να πιάνει ένα – ένα τους… κατιμάδες της παραπληροφόρησης των λαών και να τους εξηγεί τι να γράψουν, γράφει κάτι, ένας από τους μεγάλους, το… «ποίημα» που θέλει για να εξυπηρετήσει τους στόχους του κατεστημένου και αμέσως γίνεται… αλυσίδα… τρενάκι και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχει αναπαραχθεί σε όλο τον πλανήτη, από το κατεστημένο και το σύστημα.

ΑΥΤΑ αγαπητέ Πρόεδρε που τράβηξες κατά την πρόσφατη προεκλογική σου εκστρατεία, εμείς που ζούμε σε μικρή χώρα ΤΑ ΤΡΩΜΕ συνεχώς εδώ και πενήντα χρόνια και η χώρα μας και ο λαός μας ο… πιο τίμιος και εργατικός λαός στον κόσμο το έχει πληρώσει πολύ ακριβά – και αυτό θα το ξέρεις και εσύ, γιατί είναι αδύνατον στην τόσο μεγάλη καριέρα σου και τις τόσες δουλειές που έχεις κάνει, να μην έτυχε να έχεις υπάλληλο, εργάτη ή συνεργάτη, κάποιο Έλληνα και επομένως θα μας ξέρεις καλά…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ότι σύντομα θα θωρακίσεις τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία στη χώρα σου, μετά από όλα όσα τράβηξες πρόσφατα εσύ ο ίδιος.

ΑΝ ενδιαφερθείς μόνο για τη δική σου χώρα, και αφήσεις ασύδοτο το παλιό χρεοκοπημένο κατεστημένο – λησταρχείο, σε όλες τις άλλες χώρες και κυρίως στις συμμαχικές σου χώρες, να λειτουργεί και να εκμεταλλεύεται τους λαούς, αγαπητέ κύριε Πρόεδρε σου λέμε ότι τελικά δεν θα κάνεις απολύτως τίποτε. Γιατί όσες αλλαγές και να κάνεις σε κάποιο επίπεδο, η ΔΙΑΦΘΟΡΑ δεν πρόκειται να κτυπηθεί, ούτε στη δική σου χώρα.

ΤΟ κτύπημα της διεθνούς ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλες τις χώρες του κόσμου, πρέπει να είναι κυρίαρχη απαίτησή σου, στην εφαρμογή της οποίας πρέπει να είσαι απόλυτος.

ΓΙΑΤΙ μόνον έτσι θα αναπνεύσει η ανθρωπότητα, θα μπορέσουν να αισθανθούν τη Δημοκρατία οι πολίτες και να βρουν δουλειές και σιγά – σιγά να απαλλαγούν όλες οι χώρες, από το παλιό, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που διαφεντεύει όλες τις δήθεν δημοκρατικές χώρες που στην πραγματικότητα, αναστενάζουν από την αναδουλειά και την πολιτική καταπίεση των άχρηστων και τεμπέληδων πολιτικών που διοικούν τις περισσότερες.

«Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.