Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ...;;; ΘΑΝΑΤΟΣ...!!

Στο Εσκισεχίρ ο 53 ετών Ισμέτ Ατές-πατέρας 3 παιδιών και εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, σκότωσε με μαχαιριά στην καρδιά, την 49 ετών-ερ...

241120161204381666629_2





Στο Εσκισεχίρ ο 53 ετών Ισμέτ Ατές-πατέρας 3 παιδιών και εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, σκότωσε με μαχαιριά στην καρδιά, την 49 ετών-εργαζόμενη σε κλωστοϋφαντουργία σύζυγο του Σελιμέ Ατές, επειδή δεν είχε απαντήσει στο τηλέφωνο.




Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:00 επί της λεωφόρου Τουγκάι στην συνοικία Γεσίλτεπέ. Ο Ισμέτ Ατές τηλεφώνησε στην γυναίκα του και όταν αυτή δεν απάντησε, πήγε στο σπίτι και άρχισε να καβγαδίζει μαζί της. Καθώς ο καβγάς συνεχίστηκε, ο Ισμέτ Ατές φέρεται να πήρε ένα κουζινομάχαιρο από την κουζίνα και μετά το έμπηξε στην καρδιά της.

Οι γείτονες ακούγοντας τους θορύβους κάλεσαν την αστυνομία και το 112. Η Σελιμέ Ατές βαριά τραυματισμένη παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο , αλλά καθοδόν για το νοσοκομείο Οσμάνγκαζί του Εσκίσεχίρ, πέθανε

Ο Ισμέτ Ατές συνελήφθη από την αστυνομία, Στην κατάθεση του είπε πως σκότωσε την γυναίκα του από ζήλια, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

http://www.dha.com- http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.