Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ...!!

Ποινική δίωξη εναντίον έξι ανδρών και έξι γυναικών άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που σημ...

Ελεύθεροι οι 12 συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Πάτρα ανήμερα του Πολυτεχνείου




Ποινική δίωξη εναντίον έξι ανδρών και έξι γυναικών άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πάτρα, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.




Ωστόσο, οι 12 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ορίστηκε δικάσιμος στις 21 Μαρτίου 2017.

Έξω από δικαστικό μέγαρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες, έπειτα από κάλεσμα της αντιεξουσιαστικής κίνησης, χωρίς όμως να δημιουργηθούν απρόοπτα. Από την πλευρά της η αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με μία διμοιρία ΜΑΤ να βρίσκεται κοντά στα δικαστήρια.

Για το ίδιο θέμα, η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως «προσήχθησαν τρεις σύντροφοί μας από σημεία που δεν είχαν καμία σχέση με τις εντάσεις που ακολούθησαν την πορεία του Πολυτεχνείου, στην Πάτρα».

Μάλιστα, ένας εκ των τριών συνελήφθη στην συνέχεια και γι' αυτό η Λαϊκή Ενότητα απηύθυνε με τη σειρά της κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.