Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟ - ΜΠΟΥΣ... ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, ο πρεσβύτερος ανέβασε στο twitter μια νέα φωτογραφία με το συγκεκριμένο αγόρι σχολιάζοντας πως ο...






Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, ο πρεσβύτερος ανέβασε στο twitter μια νέα φωτογραφία με το συγκεκριμένο αγόρι σχολιάζοντας πως ο μικρός «νιώθει και είναι πολύ καλύτερα»





Τρία χρόνια αφότου ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, ο πρεσβύτερος, ξύρισε το κεφάλι του ως ένδειξη αλληλεγγύης σε έναν μικρό αγόρι που δίνει μάχη με την λευχαιμία, ο 41ος Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβασε τη Δευτέρα στο λογαριασμό του στο twitter μια νέα φωτογραφία με το αγόρι αυτό σχολιάζοντας πως ο μικρός «νιώθει και είναι πολύ καλύτερα».

Ο 92χρονος σήμερα  Τζωρτζ Μπους, είχε δημοσιεύσει τον Ιούλιο του 2013 στα social media μια φωτογραφία με τον ίδιο να έχει ξυρισμένο κεφάλι και στην αγκαλιά του να κρατάει το 2 χρονών αγόρι το οποίο είχε χάσει τα μαλλιά του λόγω της θεραπείας που έκανε για την λευχαιμία.

Σήμερα όμως τόσο ο ίδιος ο Τζωρτζ Μπους όσο και το αγόρι έχουν μαλλιά, όπως φαίνεται στη νέα φωτογραφία.

Το αγόρι είναι ο γιος ενός πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας και το όνομά του είναι Πάτρικ.

Ο Τζωρτζ Μπους και η σύζυγός του Μπάρμπαρα έχασαν το δεύτερο παιδί τους όταν αυτό ήταν 4 ετών από λευχαιμία το 1953.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.