Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ RALLY LEGEND 2016 - ΘΕΑΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ RENAULT CLIO - BINTEO-

Η ειδική διαδρομή του San Marino, στον κλασικό αγώνα Rally Legend 2016, είχε τραγικό τέλος για ένα θεατή που σκοτώθηκε επιτόπου. Σ...



Η ειδική διαδρομή του San Marino, στον κλασικό αγώνα Rally Legend 2016, είχε τραγικό τέλος για ένα θεατή που σκοτώθηκε επιτόπου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 57χρονος Henry Anselmino παρακολουθούσε τον αγώνα από κανονική περιοχή για θεατές, όταν το Renault Clio Maxi με πλήρωμα τους Enrico Bonasco και Alice Palazzi πήγε εντελώς ευθεία σε μια αριστερή στροφή μέσα στην πόλη κι έπεσε πάνω σε θεατές, στις 11:56 τοπική ώρα.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, ο θεατής ήταν ήδη νεκρός και ασχολήθηκαν με την περίθαλψη των 8 τραυματιών, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Οι οργανωτές ακύρωσαν αμέσως την ειδική σταματώντας και όλο τον αγώνα. Επιπλέον, ματαιώθηκε και η τελετή απονομής σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα.

«Σχετικά με τη δυναμική του ατυχήματος, υποδείχτηκε ότι ήταν ένα λάθος του πληρώματος, του οποίου λάθους οι επιπτώσεις οδήγησαν σε ένα ατύχημα τραγικό, αλλά και πέρα από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί», έγραψαν οι οργανωτές του αγώνα στο Facebook.

Δεδομένου του ότι το Rally Legend είναι κανονικός αγώνας όπου όλοι πάνε τέρμα γκάζι, και πολλοί από τους οδηγούς είναι ερασιτέχνες –συν το ότι έβρεχε κιόλας– ίσως θα έπρεπε τα μέτρα ασφαλείας να ήταν ακόμη πιο αυστηρά – αν και ο οδηγός του Clio έφυγε πάρα πολύ από το δρόμο, όπως θα δείτε στο video.

Μετά το δυσάρεστο video του ατυχήματος, δείτε και (άλλο) ένα video με πλάνα από τον αγώνα, για να καταλάβετε πόσο γρήγορα πάνε οι αγωνιζόμενοι και πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος…




http://www.drive.gr/posts/motorsport/thanatiforo-atyhima-sto-rally-legends-video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.