Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!» ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

Το παρακάτω περιστατικό, που κατήγγειλαν στο κανάλι ART-TV οι δικηγόροι Σ. Γεωργίου και Π. Σταυρουλάκης, δείχνει το απίστευτο το θράσος...




Το παρακάτω περιστατικό, που κατήγγειλαν στο κανάλι ART-TV οι δικηγόροι Σ. Γεωργίου και Π. Σταυρουλάκης, δείχνει το απίστευτο το θράσος των νυν και πρώην λαθρομεταναστών –που μας κουβαλήθηκαν εδώ με το έτσι θέλω- κι είναι ενδεικτικό του τι μας περιμένει έτσι και καταντήσουμε μειοψηφία στον τόπο μας (αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς δε θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο). Δε θα μας χωράει ο τόπος! Θα μας διώχνουν από παντού!



Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγγελία Αλβανίδα μητέρα σε συνέλευση γονέων σχολείου της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα απαίτησε από τις μητέρες των Ελλήνων μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν από το σχολείο αφού από τους 140 μαθητές οι 120 είναι αλλοδαποί: «Εμείς είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από δω»!!!




Οι «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυοι» κ.τ.λ., τι λένε άραγε γι’ αυτό το καραμπινάτο ρατσιστικό κρούσμα; Γιατί δεν ακούμε τη φωνούλα τους; Λέτε να… μουγγάθηκαν ξαφνικά


athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.