Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΒΑΛΑ: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Μέσα σε 40 ημέρες, από τις 4 Αυγούστου ως τις 13 Σεπτεμβρίου, είχε «αδειάσει» 16 σπίτια και αποθήκες σε διάφορες περιοχές της Καβάλας μ...

Συμμορία Αλβανών είχε ρημάξει σπίτια και αποθήκες στην Καβάλα

Μέσα σε 40 ημέρες, από τις 4 Αυγούστου ως τις 13 Σεπτεμβρίου, είχε «αδειάσει» 16 σπίτια και αποθήκες σε διάφορες περιοχές της Καβάλας μια τριμελής σπείρα Αλβανών διαρρηκτών, που είχαν αποπειραθεί να εισβάλλουν και σε ένα περιφραγμένο αγρόκτημα αλλά έγιναν αντιληπτοί εγκαίρως.

Αυτή η τελευταία απόπειρα είχε γίνει αιτία να ταυτοποιηθούν ως δράστες οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 22, 24 και 38 χρόνων και να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές. Οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν το κρησφύγετό τους, έκαναν έφοδο μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στις 22 Σεπτεμβρίου και τους πέρασαν χειροπέδες. Στο χώρο βρέθηκαν διάφορα εργαλεία, τέσσερις φακοί, τρία κινητά, 60 κυνηγετικά φυσίγγια και πολλά ρούχα που δεν τους ανήκαν.

Όπως διαπιστώθηκε, δυο από τα αντικείμενα προέρχονταν από τις 16 διαρρήξεις που είχαν διαπράξει και και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι τρεις αλλοδαποί είχαν κλέψει μεταξύ άλλων πλήθος ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα εργαλεία, μια γεννήτρια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, ένα κυνηγετικό όπλο μαζί με φυσίγγια, ένα ποδήλατο και πλήθος είδη ένδυσης, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.