Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ...!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ...!!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ...;;; Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στα Κ...


ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ...;;;

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) του Στρατού Ξηράς, οι τελετές ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Ε΄ ΕΣΣΟ.

Οι τελετές έγιναν παρουσία εκπροσώπων του ΓΕΣ, εν ενεργεία Αξιωματικών, θρησκευτικών και πολιτικών αρχών της κατά τόπου περιοχής, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς επίσης και συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

Αυτό που δεν θα διαβάσετε στα ρεπορτάζ και αποκαλύπτει ο "Στόχος" είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού δεν παρήλασαν οι νεοσύλλεκτοι...!!! 

Η επίσημη δικαιολογία -για να το προλάβουμε κι αυτό- που θα ακουστεί από τα ΥΠΕΘΑ είναι πως δεν προλάβαιναν γιατί αυτή η σειρά κατάταξης είχε διάρκεια σε Κέντρα μόλις 3 εβδομάδες έναντι 4 που είχαν οι προηγούμενες.... Δηλαδή μέσα σε τρείς βδομάδες δεν πρόλαβαν να μάθουν βήμα οι νεοσύλλεκτοι; Αστεία πράγματα κι αστείες δικαιολογίες από αυτούς που έχουν βαλθεί να τα διαλύσουν όλα... Κρίμα και για τους γονείς που δεν μπόρεσαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους... 

Να δούμε στην επόμενη σειρά κατάταξης τι θα καταργήσουν; Μήπως την Οκρκωμοσία...;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.