Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ: ΤΗ ΧΤΥΠΟΥΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΣΙΓΑΡΑ

Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκε στη 18χροη κοπέλα του ο James McCourt όταν αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα. Ο 19χρονος κλείδωσε την κοπέλ...


Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκε στη 18χροη κοπέλα του ο James McCourt όταν αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα. Ο 19χρονος κλείδωσε την κοπέλα του σε ένα δωμάτιο στο διαμέρισμά της στη Γλασκώβη και τη χτυπούσε επί 4 ώρες.


"Θα έχεις μελανιασμένο πρόσωπο αύριο οπότε καλύτερα να το κάνω σωστά" της φώναζε ενώ τη χτυπούσε με απίστευτη βιαιότητα. Ο νεαρός την έφτυνε και την έβρεχε παράλληλα με νερό ενώ η κοπέλα του βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα.





Η Kelsie Skillen φοβόταν ότι θα πεθάνει ενώ τη χτυπούσε και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της. Ο 19χρονος καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή μετά την ομολογία του για διάφορα περιστατικά κακοποίησης εναντίον της. Ο δικαστής μάλιστα διέταξε την επίβλεψή του για 8 μήνες μετά την απελευθέρωσή του, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας με τη 18χρονη για 5 χρόνια.



"Η Kelsie ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη που έμεινε 5 εβδομάδες εκτός εργασίας", του επισήμανε ο δικαστής. "Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπορεί να με πλησιάσει. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού του έλεγα "αξίζει να πας φυλακή;" και μου απαντούσε πως δεν τον ενδιαφέρει αρκεί να πεθάνω. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως θα με σκοτώσει. Είναι επικίνδυνος"

newsit
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.