Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...

Για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, χω...

JAS 9851





Για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, χωρίς το παραμικρό απρόοπτο.




Οι επίσημοι μετά τα όσα συνέβησαν την 25η Μαρτίου 2016, έφτασαν στο χώρο της παρέλασης στις 11:15 και υπό το φόβο της βροχής η έναρξη έγινε στις 11:25. Πρώτοι έφτασαν ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος. Μάλιστα ο τελευταίος ανήσυχος κοιτούσε συχνά τον ουρανό για το φόβο της βροχής, που τελικά ήρθε λίγα λεπτά μετά το πέρας της παρέλασης και αφού πλέον όλοι είχαν αποχωρήσει απο την οδό Μανωλοπούλου.

Τελευταίος έφτασε στο χώρο και ενώ είχε πλέον ξεκινήσει η παρέλαση με τη Φιλαρμονική Πύργου Απόλλων ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Στην παρέλαση συμμετείχαν το ΕΕΕΕΚ Πύργου, ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης, λαογραφικοί σύλλογοι, οι πρόσκοποι, οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και τα πεζοπόρα τμήματα του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας που έκλεισαν και την παρέλαση.

IMG 9520

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.