Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ» Ο ΤΡΑΜΠ: ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΤΟ DEBATE ΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ» ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ!..

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τραμπ είχε αποκαλύψει πως θα μιλούσε σχετικά με το σκάνδαλο των εξωσυζυγικών σχέσεων του άλλοτε προέδρου των ΗΠ...

Τραμπ: «Δεν σχολίασα στο ντιμπέιτ τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον από σεβασμό για την κόρη τους»

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τραμπ είχε αποκαλύψει πως θα μιλούσε σχετικά με το σκάνδαλο των εξωσυζυγικών σχέσεων του άλλοτε προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στο χθεσινό ντιμπέιτ, αλλά ο Τραμπ ίσως έχει κρατήσει κάποιους άσσους στο μανίκι του για την επόμενη αναμέτρηση των δυο υποψηφίων.



Ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του CNN μετά τη λήξη του ντιμπέιτ αν θα άλλαζε κάτι από την εμφάνιση του, απάντησε αρνητικά, ενώ τόνισε πως: «Όχι, είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να συγκρατηθώ και να μην μιλήσω για τις “απερισκεψίες”, με όλο το σεβασμό στον Μπιλ Κλίντον, επειδή τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Τσέλσι Κλίντον και δεν ήθελα να πω, αυτά που σκόπευα να σχολιάσω». Όταν ερωτήθηκε τι ακριβώς θα σχολίαζε, ο Τραμπ δήλωσε: «Μπορεί να σας το πω στο επόμενο ντιμπέιτ».



Ο Ρούντι Τζουλιάνι, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε την επιλογή του Τραμπ να μην σχολιάσει τον άστατο ερωτικό βίο του Κλίντον, υποστηρίζοντας ότι: «Συγκράτησε τον εαυτό του από το να πει αυτά που θα ήθελε, καθώς η Τσέλσι Κλίντον βρισκόταν στο ακροατήριο».



Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν το ντιμπέιτ ο 70χρονος Τραμπ είχε προειδοποιήσει πως θα μιλούσε σχετικά με το σκάνδαλο της εξωσυζυγικής σχέσης του άλλοτε προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι, ενώ είχε ισχυριστεί ότι θα προσκαλούσε στο ντιμπέιτ την Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην ερωμένη του Κλίντον.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.