Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ «ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΚΑΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ - ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ

Η πρεσβεία της Βρετανίας στην Άγκυρα θα παρεμείνει κλειστή την Παρασκευή για "λόγους ασφαλείας" ανακοίνωσε η βρετανική διπλωμ...


Η πρεσβεία της Βρετανίας στην Άγκυρα θα παρεμείνει κλειστή την Παρασκευή για "λόγους ασφαλείας" ανακοίνωσε η βρετανική διπλωματική αποστολή στην Τουρκία, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
Όπως πολλές άλλες πρεσβείες, και η βρετανική είχε διακόψει τις προξενικές υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της γιορτής του Εΐντ αλ Άντχα (Γιορτή της Θυσίας) που ξεκίνησε την Δευτέρα και ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης. Όμως δεν θα δεχτεί ούτε αύριο το κοινό, όπως προβλεπόταν αρχικά.

Εξάλλου, η πρεσβεία της Γερμανίας στην Άγκυρα ανέφερε ότι οι διπλωματικές αποστολές της στην Τουρκία "θα παρέχουν περιορισμένες υπηρεσίες μέχρι την Παρασκευή". Ούτε σε αυτήν την περίπτωση δόθηκαν διευκρινίσεις.

Η γερμανική εφημερίδα Bild πάντως υποστηρίζει ότι οι διπλωματικές αποστολές και τα γερμανικά σχολεία στην Τουρκία παραμένουν κλειστά λόγω του φόβου για μια ενδεχόμενη επίθεση.

Στην Τουρκία έχουν σημειωθεί από πέρσι πολλές πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις που αποδίδονται είτε στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είτε στους Κούρδους αντάρτες του PKK.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.