Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΤΕ ΣΠΡΙΤΖΗΣ ΕΙΤΕ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ» ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΕ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Ξέφυγε η αντιπαράθεση στην Βουλή με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, να αποκαλεί τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σ...



Ξέφυγε η αντιπαράθεση στην Βουλή με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, να αποκαλεί τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπρίτζη, «λαμόγιο» και «αρχιλαμόγιο» προκαλώντας πανδαιμόνιο αντιδράσεων από τους βουλευτές της πλειοψηφίας.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου έκλεισε την «εμπρηστική» τοποθέτησή του με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη λέγοντάς του «ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσα – gate έχει το θράσος και εμφανίζεται στην Βουλή; Αυτός που έδινε τα έργα στον κ. Καλογρίτσα και είχε κανονίσει τις δανειοδοτήσεις του από την Τράπεζα Αττικής, έχει τα μούτρα και εμφανίζεται στην Βουλή;».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχασε τον έλεγχό του από το πάθος του καταγγελτικού λόγου ακόμα και όταν ο προεδρεύων της Επιτροπής Κώστας Μπάρκας τον διόρθωσε ότι λέει λάθος το όνομα του υπουργού που «δεν είναι Σπρίτζης αλλά Σπίρτζης…». Τότε ο Αδωνης Γεωργιάδης του απάντησε «είτε Σπίρτζης είτε Σπίρτζης το ίδιο λαμόγιο παραμένει. Αρχιλαμόγιο όχι λαμόγιο…»!

Πανδαιμόνιο!
Αυτό που ακολούθησε στην Επιτροπή, όπως ήταν φυσικό δεν περιγράφεται από διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες κατά του βουλευτή της ΝΔ από τα έδρανα της συμπολίτευσης.

Click4more: Σπίρτζης: "Μόνο ο Ιησούς Χριστός θα αγόραζε ΔΕΚΟ με χρέη"!
Ο προεδρεύων Κώστας Μπάρκας με ευθύνη του ζήτησε οι υβριστικές εκφράσεις να μην γραφούν στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Οι «οριακοί» χαρακτηρισμοί από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ ειχαν ξεκινήσει από την αρχή της τοποθέτησής του όταν είπε στον πράσινο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δημαρά πως «από προχθές έχω βαρεθεί να σας ακούω να κλαίτε για αυτά που εάν και διαφωνείται ψηφίζεται… Εάν δεν μπορείτε να παραιτηθείτε ή να τα καταψηφίσετε… όχι να κλαίτε και μετά να ψηφίζετε…».

Αμέσως μετά «παρέλαβε» τον υπουργός Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρέλτη που τον κατέκρινε επειδή είχε πεί ότι η ΝΔ κάνει στείρα αντιπολίτευση. Καλά του είπε «δεν έχετε τσίπα; Ρίξατε τη νόμιμη κυβέρνηση του Σαμαρά με όχημα την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν ψηφίσατε ούτε ένα νομοσχέδιο και έρχεστε τώρα και λέτε εσείς σε μας ότι κάνουμε στείρα αντιπολίτευση;», ενώ και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο τον αποκάλεσε «το καλύτερο παιδί της τρόικας στην Ελλάδα…».


http://www.newsit.gr/politikh/Agrios-kavgas-me-Adoni-mainomeno-Spritzis-i-Spirtzis-paramenei-lamogio/660702


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.