Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

5.500 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ!

Oι τρομοκρατικές οργανώσεις ανέπτυξαν τουλάχιστον 5,500 μαχητές σε διάφορες πλευρές της πόλης της Hama για να λανσάρουν μιας ευρείας κλ...


Oι τρομοκρατικές οργανώσεις ανέπτυξαν τουλάχιστον 5,500 μαχητές σε διάφορες πλευρές της πόλης της Hama για να λανσάρουν μιας ευρείας κλίμακας επιχείρηση  για να κόψουν τους δρόμους ανεφοδιασμού από Hama προς Χαλέπι  και για να παγιδεύσουν την πόλη της Χάμας ανέφεραν πηγές την Κυριακή.

« Τουλάχιστον  5,500 μαχητές, 20 τανκ, αριθμό στρατιωτικών οχημάτων, πάνω από 30 συστήματα εκτόξευσης ρουκετών και οβίδων αναπτύχθηκαν σε Kahn Sheikhoun, Aqayrabat, Zara και Hirbnafsa, » είπαν οι πηγές .

Επίσης στρατιωτικές πηγές είπαν το Σάββατο ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις ανέπτυξαν ένα μεγάλο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού πλησίον του αυτοκινητόδρομου που συνδέει την Hama με την al-Salamiyah, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και τοπικούς υποστηρικτές για να το κατορθώσουν..

« Η συγκέντρωση εκατοντάδων νέων μαχητών κοντά στο δρόμο Hama-al-Salamiyah σημαίνει ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις σχεδιάζουν να έχουν στο στρατηγικής σημασίας δρόμο ανεφοδιασμού του στρατού από  Khanasser προς Χαλέπι, »είπαν οι πηγές .

« Η εκεχειρία της 9ης Σεπτεμβρίου έδωσε τη δυνατότητα στις τρομοκρατικές οργανώσεις να κινήσουν ένα μεγάλο αριθμό δυνάμεων δυνάμεων από άλλες περιοχές της Hama με τη βοήθεια ισραηλινών,δυτικών και αράβων υποστηρικτών, » πρόσθεσαν.

« Από την άλλη πλευρά οι τρομοκρατικές οργανώσεις σχεδιάζουν να πολιορκήσουν την πόλη της Hama από 3 διευθύνσεις Β, Α και Ν, » τόνισαν οι πηγές.fars 18.9.16

Την ίδια στιγμή ο συριακός στρατός προελαύνει από 3 διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτίθεται για ν΄ανακαταλάβει το χωριό Kawkab στη Β Χάμα.

dimpenews.com
https://dimpenews.com/2016/09/18/5500-τρομοκράτες-έτοιμοι-να-πολιορκήσου/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.