Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ= Ένας βοσκός είναι αυτός π...

20-07-2016-20-23-578fb3a2b1800
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ=


Ένας βοσκός είναι αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης ότι άκουσε πυροβολισμούς στην Ψέριμο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τοπικές δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας που προσπάθησαν να ελέγξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το περιστατικό. Ο μάρτυρας είπε ότι είδε ύποπτους μαυροφορεμένους και πως άκουσε πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. όσο και από το Λιμενικό αναφέρουν ότι η καταγγελία του βοσκού ελέγχθηκε αλλά δεν εξακριβώθηκε κανένα τέτοιο περιστατικό.

Ενδεχομένως ο Βοσκός να είδε τουρίστες και να τους πέρασε για υπόπτους ή να άκουσε κρότο που δεν οφείλεται σε πυροβολισμούς.

Για παν ενδεχόμενο, πάντως, οι Αρχές της Ψερίμου βρίσκονται σε επιφυλακή, όπως και πολλών άλλων νησιών, υπό το φόβο να περάσουν σε ελληνικά νησιά Τούρκοι στρατιωτικοί που συμμετείχαν στο πραξικόπημα στην Τουρκία και διώκονται από τις τουρκικές Αρχές.

Αυτός είναι και ο λόγος που ύστερα από την πληροφορία του βοσκού υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση όλων των Δυνάμεων που περιπολούν στα Ανοιχτά και στο Βυθό της Θάλασσας !http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.