Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

«Η χώρα προχωρά στην κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην πρωτεύουσα». Αυτά είπε στο Στρασβούργο ο Αλέξης Τσίπρας τον...

«Η χώρα προχωρά στην κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην πρωτεύουσα». Αυτά είπε στο Στρασβούργο ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.

Στη δήλωσή του, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη τήρησης και σεβασμού των υποχρεώσεων που απορρέουν από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

«Είναι θεμελιώδης πεποίθησή μου, ότι για να αντιμετωπίσουμε την προσφυγική κρίση, χρειαζόμαστε την ευρωπαϊκή ανταπόκριση: Καλύτερη στάση από όλες τις χώρες και τήρηση της διαδικασίας επανεγκατάστασης», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι «κοινός μας στόχος, από αυτή την άποψη, είναι να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην προσφυγική- μεταναστευτική κρίση, σεβόμενοι ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις μας κατά την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Αφού λοιπόν λύσαμε όλα τα προβλήματα της χώρας, τώρα πιάσαμε και αυτά με το τζαμί. Την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει πλημμυρίσει από μετανάστες μουσουλμανικής καταγωγής και η Τουρκία ετοιμάζεται να μας κάνει νέο... χουνέρι, ο Τσίπρας ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στο Ισλάμ. Γιατί άραγε; Από τη μια κάνουν τζαμί την Αγιά Σοφιά κι από την άλλη εμείς θα τους φτιάξουμε χώρους λατρείας;

Η πολυπολιτισμικότητα είναι εδώ λοιπόν και ο Αλέξης την υπηρετεί μια χαρά.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.