Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ... ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

Επεισόδια, φωτιές σε κτίρια και τραυματισμούς στο κέντρο κράτησης στη Μόρια της Λέσβου μεταδίδει μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Twit...

Επεισόδια, φωτιές σε κτίρια και τραυματισμούς στο κέντρο κράτησης στη Μόρια της Λέσβου μεταδίδει μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας, «Independent», Γουίλ Χόρνερ.

Μάλιστα, στα tweets που κάνει, αναφέρει πως στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα, καθώς, όπως υποστηρίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος, υπάρχουν και τραυματίες.






ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Λέσβο, το κέντρο κράτησης στη Μόρια έχει εκκενωθεί, καθώς υπάρχει εν εξελίξει πυρκαγιά, ενώ γίνεται λόγος για δύο τραυματίες.
Συν τοις άλλοις κυκλοφορούν πως υπάρχουν ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία έχουν τραυματιστεί και ενδεχομένως να πρέπει να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.