Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

Μακάβριο εύρημα αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρούσι, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, στο ...



Μακάβριο εύρημα αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρούσι, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, στο 3ο υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ, στην οδό Χατζηαντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πάρκινγκ χρησιμοποιείται από διευθυντικά στελέχη του σούπερ μάρκετ. Ένα εξ αυτών, πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία,οι άνδρες της οποίας ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν τη σορό, που ανήκει σε γυναίκα.

Το πτώμα ανήκει στην 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου. Για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές, ενώ και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αφοερώσει δύο επεισόδια στην αναζήτησή της.

Οι συγγενείς, που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση των πρώην διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής, φοβούνταν ότι είχε πέσει θύμα κακοποιών, επειδή ήταν ευκατάστατη.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.