Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει τζιχαντιστές στις Μαλδίβες και σε άλλα νησιά της Καραϊβικής για να χτυπήσουν τον τουρισμό αναφέρει η Daily Exp...

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει τζιχαντιστές στις Μαλδίβες και σε άλλα νησιά της Καραϊβικής για να χτυπήσουν τον τουρισμό αναφέρει η Daily Express.

Τουλάχιστον εκατό τζιχαντιστές έχουν φύγει από την Καραϊβική και έχουν ενωθεί με τους τζιχαντιστές στη Μέση Ανατολή και τώρα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν.

Τα περισσότερα θύματα της προπαγάνδας των τζιχαντιστών είναι νέοι «από διαλυμένες οικογένειες, εκτεθειμένες στη βία και χωρίς παιδεία» αναφέρει η εφημερίδα.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ εκτιμούν πως οι δυνάμεις ασφαλείας στην Καραϊβική δεν είναι ικανές να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική απειλή.

Αμερικανός στρατηγός προειδοποίησε πως καθώς δεν υπάρχουν δυνάμεις του FBI στην περιοχή ούτε και νόμοι κατά της τρομοκρατίας ανάλογοι με αυτούς των ΗΠΑ, ένα μακελειό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος που καλούσε τους ντόπιους να αποτελέσουν μέρος του χαλιφάτου, καταλήγει η Daily Express.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.