Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΟΝ!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ : ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ!!!

H γυναίκα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, με χρέος της να διαμορφώσει χαρακτήρες από κοινού με τους γονείς σε ένα πολύ ευαίσθητο στάδιο της π...


H γυναίκα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, με χρέος της να διαμορφώσει χαρακτήρες από κοινού με τους γονείς σε ένα πολύ ευαίσθητο στάδιο της παιδικής ηλικίας των παιδιών που αναλαμβάνει, είχε την συγκεκριμένη έμπνευση της διοργάνωσης ενός παιχνιδιού, με απώτερο σκοπό την πρόκληση του όσο το δυνατόν μεγαλύτερου πόνου σε ένα απροστάτευτο ζώο με εξαιρετικά σαδιστικό τρόπο


Στο χωριό Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας διοργανώθηκαν πασχαλινές παραδοσιακές εορτές και παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν και μικρά παιδάκια. Ένα εξ' αυτών περιελάμβανε την άγρια κακοποίηση ενός γουρουνιού. Το εν λόγω "παιχνίδι", σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσε έμπνευση μιας νηπιαγωγού στο οποίο συμμετείχαν και ανήλικα παιδιά!

Το "παιχνιδάκι" απλό... όσο και κακουργηματικό τόσο για το ζώο, όσο και για την διάπλαση της αθώας παιδικής ψυχής και τον εθισμό της στον βάρβαρο σαδισμός εις βάρος ανυπεράσπιστων έμψυχων όντων. Ο "νικητής" ήταν αυτός που θα προκαλούσε τον περισσότερο πόνο στο ζώο τραβώντας το με μεγάλη βία από την ουρά.

Προκαλεί τρόμο σε γονείς το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, έχει λόγο και ρόλο στην διαμόρφωση των χαρακτήρων των παιδιών τους, καθώς φαίνεται πως αποτελεί διασκέδαση το να βλέπουν ένα απροστάτευτο και αβοήθητο ζώο να ουρλιάζει από τον πόνο και όποιος του προκαλέσει τον περισσότερο μάλιστα να αναδεικνύεται σε νικητή.

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης του ρεπορτάζ του lifenewscy.com θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη όχι μόνο η απομάκρυνση της εν λόγω νηπιαγωγού, αλλά και η οριστική παύση της από τα καθήκοντά της. Απευθύνουμε άμεση έκκληση προς το αρμόδιο υπουργείο και τους λειτουργούς του προς άμεση διερεύνηση του περιστατικού και λήψη συγκεκριμένων διορθωτικών μέτρων, εφόσον η καταγγελία επιβεβαιωθεί.










http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=191336&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.