Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...

Δυσάρεστα νέα σήμερα για την οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Ο βουλευτής βιώνει ίσως την δυσκολότερη περ...


Δυσάρεστα νέα σήμερα για την οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Ο βουλευτής βιώνει ίσως την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, καθώς η μικρή του κόρη, Νίκη υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Εν συνεχεία, κρίθηκε αναγκαίο λόγω της κατάστασής της, να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη!

Η 17χρονη κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της, με την οικογένειά της να λαμβάνει την απόφαση, να δωρίσει τα όργανα της κόρης τους. Η μητέρα του κοριτσιού, Τασία Μανωλοπούλου ανήρτησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, με το οποίο επιβεβαιώνει την είδηση.

Αναλυτικά έγραψε:

«Όταν ενα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ενα “αυτιστικό” κράτος το μονο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του , ειναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακομα περισσότερο οταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα ειναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης ειναι αυτη του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα . δεν υπάρχει λοιπον τιποτα ηρωικό στο να θες (εαν μπορεσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωη τους κ ζήσουν υγιείς κ ευτυχισμένοι . δεν ειναι ηρωισμός , δεν ειναι καλοσύνη . ειναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χερι – χερι με την Νικη . λίγοι την καταλάβαιναν αλλα όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θελει να μας πει αυτη την ωρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.