Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ... H ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΒΑΣΗ» ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ !

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ... Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής που ενίοτε προκαλούν επεισόδια με τις ρατσιστικές...



ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ...


Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής που ενίοτε προκαλούν επεισόδια με τις ρατσιστικές κινήσεις τους, αυτή τη φορά πήγαν στο χωριό Γλαύκη του ορεινού όγκου της Ξάνθη που κατοικείται αποκλειστικά από Τούρκους (ΨΕΥΤΕΣ) και παράλληλα με την πολιτική τους προπαγάνδα έκαναν και επίδειξη δύναμης.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 27/4/2016 ημέρα Τετάρτη με στόχο να αυξηθεί η ένταση στην περιοχή, αλλά οι άνθρωποι της τουρκικής μειονότητας δυτική Θράκης, έδειξαν για μια ακόμη φορά πως δεν ανταποκρίνονται σε τέτοιες προβοκάτσιες.

Αυτή η προβοκατόρικη και δράση που κατευθυνόταν στο να διαταράξει την γαλήνη και την ειρήνη στην περιοχή , ενώ ενόχλησε τους Τούρκους που ζούνε στην περιοχή. Επίσης όχι μόνο δεν διέφυγε της προσοχής, αλλά προκάλεσε πολλά ερωτήματα, το γεγονός ότι την ώρα που στην περιοχή συνέβαινε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, η ελληνική αστυνομία δεν είχε πάρει κανένα μέτρο.

http://birlikgazetesi.info

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.