Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ!!! ΜΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ!!! ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΛΑΜΠΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

Από θαύμα γλίτωσε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Γιώργος Αρβανιτίδης, καθώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έμπαινε στα γραφεία του κόμματος όταν άγνω...

Από θαύμα γλίτωσε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Γιώργος Αρβανιτίδης, καθώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έμπαινε στα γραφεία του κόμματος όταν άγνωστοι έριχναν βόμβες μολότοφ, το βράδυ της Παρασκευής.

«Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο και ανέβηκα στο πεζοδρόμιο, άκουσα να μου φωνάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ μέσα από τα γραφεία να πέσω κάτω», διηγήθηκε ο κ. Αρβανιτίδης, μιλώντας στο Mega. «Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Ευτυχώς ακολούθησα τις οδηγίες τους και έπεσα στο πεζοδρόμιο γιατί ξεκίνησε μία ''βροχή'' από βόμβες μολότοφ, με τους αγνώστους να ρίχνουν 4-5 ταυτόχρονα. Ευτυχώς ήμουν πεσμένος γιατί μία από αυτές έπεσε στην πλάτη μου και δεν ''έσκασε''. Αν έπεφτε κάτω, θα έπιανα φωτιά, ενώ την ίδια στιγμή άλλες τρεις ''έσκασαν'' στον τοίχο πλάι μου», πρόσθεσε ο βουλευτής, σημειώνοντας ότι στάθηκε τυχερός καθώς γλίτωσε με έναν μεγάλο μώλωπα στην πλάτη και αμυχές στα χέρια του από τα σπασμένα γυαλιά.

Για το περιστατικό, η Φώφη Γεννηματά με ανακοίνωσή της, χθες το βράδυ, σε έντονο ύφος ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

«Το θέμα δεν είναι τι θα συνέβαινε σε εμένα. Κινδυνεύουν άνθρωποι, στις 8.30 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, έξω από ένα κόμμα. Υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στο πεζοδρόμιο, διερχόμενοι, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Αρβανιτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.