Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ... ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ.. ΟΠΙΣΘΕΝ!!!

Ντροπαλή, δεν είναι το επίθετο που θα χαρακτήριζε την Κλόε Καρντάσιαν και την υπόλοιπη οικογένειά της. Και αυτό το απέδειξε για μια ακόμα...

Ντροπαλή, δεν είναι το επίθετο που θα χαρακτήριζε την Κλόε Καρντάσιαν και την υπόλοιπη οικογένειά της. Και αυτό το απέδειξε για μια ακόμα φορά, όταν το βράδυ του Σαββάτου, αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram ολόγυμνες φωτογραφίες της σε μια πισίνα και να συγκρίνει τον εαυτό της με τη Μέριλιν Μονρό.
Η αδελφή της Κιμ, τα πέταξε όλα και φορώντας μόνο το κατακόκκινο κραγιόν της πόζαρε αισθησιακά μέσα, αλλά και έξω από το νερό, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά στους άνδρες followers της.


Όπως αναφέρει μάλιστα η Daily Mail, οι φωτογραφίες αυτές είναι από τις διακοπές που πέρασε μαζί με την οικογένειά της στο St’ Barths τον περασμένο Αύγουστο.
Ανάλογες φωτογραφίες είχε ανεβάσει και τον περασμένο Δεκέμβριο, μόνο που σε αυτές ο ποπός της και το πληθωρικό της στήθος ήταν καλυμμένα με μπλε και ροζ γκλίτερ.
Η ίδια δείχνει εντελώς απενοχοποιημένη και απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα της και φυσικά κάνει τα πάντα, όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς της για να προκαλεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.