Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΧΑ ΑΔΩΝΙ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ...

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ το σπίτι της στο κεντρικό Λονδίνο βγαίνει προς πώληση. Η έπαυλη της πρώην Πρωθυ...

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ το σπίτι της στο κεντρικό Λονδίνο βγαίνει προς πώληση.

Η έπαυλη της πρώην Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκεται σε μια από της πιο ακριβές γειτονιές του Λονδίνου, την Μπελγκέβια, κοντά σε σπίτια όπου έζησαν διάσημοι λογοτέχνες της Μεγάλης Βρετανίας όπως η Μαίρη Σέλλευ, συγγραφέως του Φρανκενστάϊν και οι ποιητής Μάθιου Άρνολντ. Περιλαμβάνει όλα όσα ένας Πρωθυπουργός θα μπορούσε να χρειαστεί: δωμάτια προσωπικού, αυθεντικό τζάκι Λουδουβίκου 16ου και μια μπλε πλάκα όπου αναγράφονται οι προγενέστεροι διάσημοι ένοικοί του.

Το ακίνητο βγαίνει στην αγορά μετά από μια τριετή ανακαίνιση και διατηρεί ορισμένες από τις προσωπικές πινελιές που η ίδια η Θάτσερ επέλεξε για το οίκημα, όπως η ένθετη πλάκα « 73 » στην μπροστινή πόρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως το δάπεδο στην είσοδο χρησιμοποιεί την ίδια πέτρα με τα λόμπι της Βουλής των Κοινοτήτων, ενώ παραμένει και η αλεξίσφαιρη πόρτα ασφαλείας που χρησιμοποιούσε η Θάτσερ.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ έζησε στο σπίτι αυτό μέχρι το Δεκέμβριο του 2012 καθότι έκτοτε δεν μπορούσε να χρησιμοποιεί τις σκάλες. Τους τελευταίους μήνες της ζωής της έμεινες στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz όπου και απεβίωσε τον Απρίλιο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.