Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΘΕΛΕ ΕΞΩΤΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ... ΧΑΛΚ: ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ Η 27ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!

Μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία είχε η 27χρονη Kristy Reeves στην προσπάθειά της να... αποκτήσει εξωτικό μαύρισμα, χρησιμοποιώντας ένα προϊ...


Μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία είχε η 27χρονη Kristy Reeves στην προσπάθειά της να... αποκτήσει εξωτικό μαύρισμα, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά.

Η 27χρονη έστειλε τον φίλο της να αγοράσει ένα γνωστό προϊόν μαυρίσματος από κατάστημα του Έσσεξ. Όταν ζήτησε το προϊόν από τον υπάλληλο, εκείνος έφερε ένα μπουκάλι από την αποθήκη, αλλά όταν το παρέλαβε και το χρησιμοποίησε η κοπέλα, άρχισε... να πρασινίζει!

"Το έβαλα την πρώτη φορά και ήξερα ότι συνήθως είναι λίγο πράσινο, επειδή έχει μια πράσινη απόχρωση. Το άφησα για περίπου 45 λεπτά, ως συνήθως, αλλά άρχισε να γίνεται όλο και πιο πράσινο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ότι το χρώμα δεν θα φύγει. Κάλεσα μια φίλη μου η οποία είναι αισθητικός και της έστειλα μια φωτογραφία. Εκείνη είπε ότι το προϊόν μάλλον είχε πάρει αέρα μέσα", εξήγησε η ίδια.

Η κοπέλα, που είχε ξαναχρησιμοποιήσει το προϊόν, προσπάθησε να το βγάλει με κρέμα ντεμακιγιάζ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, το χρώμα χρειάστηκε τρεις μέρες για να καθαρίσει, αφήνοντας όμως ένα κόκκινο εξάνθημα.

"Δεν βγήκα καθόλου έξω. Ήμουν τρομοκρατημένη. Ήξερα ότι δεν είχα αλλεργική αντίδραση. Ήξερα ότι έφταιγε το προϊόν. Ο μπαμπάς μου με φώναζε Hulk και πριγκίπισσα Φιόνα" και προσθέτει ότι το κατάστημα τής έδωσε απλά ένα κουπόνι 15 λιρών, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία τής είπε ότι το προϊόν μάλλον είχε πάρει αέρα, καθώς όταν το βάλεις σε οξυγόνο, αλλάζει χρώμα.

Το πιο πιθανό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, είναι ότι το προϊόν δεν αποθηκεύτηκε σωστά και αλλοιώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.