Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ»...!!! ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ FEMEN ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ....!!!

Η Sara Fernanda Giromin αριστερά σε παλιότερη διαδήλωση των Femen, και δεξιά σε μια εικόνα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook μιλώ...


Η Sara Fernanda Giromin αριστερά σε παλιότερη διαδήλωση των Femen, και δεξιά σε μια εικόνα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook μιλώντας για το βιβλίο της. Ήταν η πρωτοπόρος της μοντέρνας δύναμης των κοριτσιών, υπεύθυνη για αμέτρητες τόπλες διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα των γυναικών. Αλλά τώρα, η Sara Fernanda Giromin...

έχει κάνει ένα γύρισμα κηρύσσοντας τον πόλεμο στα ιδεώδη για τα οποία κάποτε τόσο περήφανα απογύμνωνε τα στήθη της περιγράφοντας το φεμινιστικό κίνημα ως “εντελώς τοξικό περιβάλλον, γεμάτο με κουτσομπολιά, ίντριγκες, ταπεινώσεις και διώξεις”. Παρουσιάζοντας τον εαυτό της στον κόσμο το 2012 κάτω από το ψευδώνυμο Sara Winter, η κα Giromin ήταν το ιδρυτικό πρόσωπο των Femen στη Βραζιλία, θυγατρική του κινήματος Femen.

Η Sara Fernanda Giromin σε μια παλιότερη φωτογράφιση για τις Femen.

Αλλά μόλις τρία χρόνια αργότερα, η Giromin επικρίνει το φεμινισμό και την άμβλωση, λέγοντας ότι «προωθεί την καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και όλες τις ηθικές αξίες της κοινωνίας».
“Το φεμινιστικό κίνημα μπορεί να βλάψει τις γυναίκες με έναν μη αναστρέψιμο τρόπο,” είπε στοguiame.com, κατηγορώντας το για «ενθάρρυνση ασυδοσίας», «έλεγχο γεννήσεων» και «εκτρώσεις».

Σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο, ”Ζητώ από τους Χριστιανούς συγχώρεση για τη φεμινιστική διαμαρτυρία”, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους χριστιανούς για την προσβλητική συμπεριφορά της και εξέφρασε την αποστροφή της για μια επίδειξη των Femen τον Ιανουάριο του 2014, όταν πήρε μέρος σε ένα ομοφυλοφυλικό φιλί με μια άλλη τόπλες γυναίκα μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας της Candelária στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Picture 4
“Το να ζητάς συγχώρεση δεν είναι σίγουρα εύκολο πράγμα να το κάνεις”, είπε η κα Giromin.
“Πήγαμε πολύ μακριά και καταλήξαμε να προσβάλλουμε πολλούς θρήσκους και μη-θρήσκους ανθρώπους.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευπρόσδεκτη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι θρήσκοι άνθρωποι παίρνουν την “συγχώρεση” στα σοβαρά. Αυτή είναι μια εμπειρία μάθησης για όλους όσους επικρίνουν τους χριστιανούς.

”Ευχαριστώ όλους τους Χριστιανούς που με στήριξαν και μου έδωσαν χώρο για να διαδώσω τα νέα οράματα μου. Ο Θεός να ευλογεί.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.