Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ... ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ;

Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για την πανέμορφη Αγγέλα Σιδηροπούλου, η οποία συμμετέχει...



Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για την πανέμορφη Αγγέλα Σιδηροπούλου, η οποία συμμετέχει στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, η «Κόρη του Ρέμπραντ»








Της Σάσας Σταμάτη - Εφημερίδα Freddo

Η ταινία, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου.

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου κρατάει χαμηλούς τόνους και παράλληλα φροντίζει να δουλεύει και ό,τι έχει να πει το λέει μέσω της δουλειάς της. Το φετινό καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το έργο του Ευριπίδη «Τρωάδες» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, ενώ παράλληλα σπουδάζει στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη απ’ όπου σε λίγο καιρό θα πάρει και το πτυχίο της.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στη «Freddo» αποκλειστικά για την εμπειρία της: «Κάνω ένα γκεστ στην ταινία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί γνώρισα αξιόλογους ηθοποιούς από κοντά και είδα πώς δουλεύουν.



Δείτε τη στο facebook

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης και έμαθα πάρα πολλά πράγματα, παρόλο που δεν είχα βασικό ρόλο».



Για τον λόγο που θέλει να πάρει το πτυχίο της στην υποκριτική, η ίδια μας εξηγεί: «Θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, να δώσω τις εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού και είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να σπουδάσω άλλο ένα χρόνο δίπλα στον Γιώργο Αρμένη, γιατί στην πορεία θα μου λείψει το να είμαι φοιτήτρια».





Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.