Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΚΕΣ ΝΕΡΟ ΣΕ ΒΑΡΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

Αντιδράσεις προκαλεί ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο Twitter καθώς απεικονίζει σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής να απωθεί με μάνικες νερού...


Αντιδράσεις προκαλεί ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο Twitter καθώς απεικονίζει σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής να απωθεί με μάνικες νερού μακριά από τα τουρκικά παράλια μία βάρκα γεμάτη πρόσφυγες.
Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που στα ελληνικά νησιά καθημερινά αποβιβάζονται εκατοντάδες μετανάστες.
Όπως θα δείτε στο σοκαριστικό βίντεο που ανέβηκε στο Twiter, το η τουρκική ακταιωρός αντί να βοηθήσει τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε μία πλαστική βάρκα, ρίχνει νερό με μεγάλη πίεση εναντίον τους!
Το βίντεο έχει τραβηχτεί μέσα από τη βάρκα των προσφύγων, ενώ η ανάρτησή του έγινε από την χρήστη του Twitter με το όνομα Daphne Tolis.
Ο στόχος όλης αυτής της απάνθρωπης κίνησης δεν είναι εμφανής, ωστόσο όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν το φαινόμενο αυτό είναι μια συνήθης πρακτική της τουρκικής Ακτοφυλακής για να στρέφει τις βάρκες με τους μετανάστες προς τις ελληνικές ακτές.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.