Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ;;; ΠΑΤΕΡΑΣ... ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!

Μια απίστευτη φάρσα έστησαν μπαμπάς και γιος σε μια νεαρή μητέρα, η οποία προς στιγμήν νόμιζε ότι ο μπόμπιρας ανατινάχθηκε! Θα μπορούσε...

Μια απίστευτη φάρσα έστησαν μπαμπάς και γιος σε μια νεαρή μητέρα, η οποία προς στιγμήν νόμιζε ότι ο μπόμπιρας ανατινάχθηκε!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και κακόγουστη η φάρσα που ετοίμασε ένας νεαρός Άγγλος μαζί με τον μικρό γιο του στη σύζυγο και μητέρα. Ολα εκτυλίχθηκαν στον κήπο του σπιτιού τους, όπου ο μπαμπάς έπαιζε με τον γιο, καβαλώντας μια «γουρούνα».

Η μητέρα επέστρεψε από τη δουλειά της και βρήκε μπαμπά και γιο να παίζουν, όμως κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο πατέρας τής ζήτησε να του φέρει κάτι από το αυτοκίνητο και μόλις έφυγε ο μπόμπιρας έτρεξε να κρυφτεί ενώ ο πατέρας αντικατέστησε τον γιο του με μια κούκλα, ντυμένη στο ίδιο στιλ.

Μόλις η γυναίκα επέστρεψε, η τηλεκατευθυνόμενη μηχανή άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, μέχρι που ανατινάχθηκε από τη σύγκρουση, κόβωντας το αίμα της μητέρας, η οποία προς στιγμήν πίστεψε ότι το παιδί της είναι νεκρό.

Ευτυχώς για την ίδια, η φάρσα κάπου εκεί τελείωσε, με τον πατέρα να της αποκαλύπτει το τρικ ενώ ξαφνικά εμφανίστηκε και ο μπόμπιρας, τον οποίο έσφιξε σφιχτά στην αγκαλιά της η νεαρή γυναίκα.

Φεύγοντας, δε, η μητέρα «χαιρέτησε» τον εμβρόντητο μπαμπά με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.