Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!

Χωρίς τη συμμετοχή των εφέδρων Καταδρομέων του ΚΕΕΔ θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Παπάγου - Χολαργού, καθώ...


Χωρίς τη συμμετοχή των εφέδρων Καταδρομέων του ΚΕΕΔ θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Παπάγου - Χολαργού, καθώς η δημοτική αρχή απέρριψε το σχετικό αίτημα, για το οποίο σας είχε πληροφορήσει χθες το defenceline.gr! (Δείτε ΕΔΩ)

Η απόφαση έγινε γνωστή πριν από λίγο, όταν ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης ενημέρωσε με ανάρτηση του στο facebook τα μέλη του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων".

Η εξέλιξη αυτή έχει ήδη προκαλέσει την οργή αλλά και την απογοήτευση των εφέδρων Καταδρομέων, οι οποίοι περίμεναν να επαναλάβουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του 2013, όταν και συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου...
Η απόφαση έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες, όταν ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης ανάρτησε στη σελίδα του Σωματείου Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο facebook την απαντητική επιστολή του δήμου Παπάγου, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Αποστολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.