Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ: ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!

O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος κατά το χθεσινό κήρυγμά του στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των προσφύγω...

O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος κατά το χθεσινό κήρυγμά του στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των προσφύγων που έρχονται στην χώρα μας, ενώ για τις εκλογές υπενθύμισε πως οι Ελληνες έχουμε υποχρέωση να ψηφίσουμε.
Ο κ. Ανθιμος αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα τόνισε πως «πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έρχονται, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την εθνική μας υπόσταση».
«Είπα πρόσφατα πως όλους αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπάμε και όσο μπορούμε να τους βοηθούμε. Αλλά δεν χωράμε άλλους. Κάποιοι το παρεξήγησαν. Ορισμένοι είναι από αυτούς που μόνο λένε αλλά δεν κάνουν πράξεις. Δηλαδή, τι έπρεπε να πούμε; Να έρθουν εκατομμύρια από την Ασία; Αν έρθουν εκατομμύρια τότε τελειώσαμε», είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και συνέχισε:
«Μετά τις πρώτες πανηγύρεις στην Γερμανία για την άφιξη των ανθρώπων αυτών, πήραν απόφαση να μη δέχονται άλλους. Η Ουγγαρία λέει όχι, η Σλοβακία, τα Σκόπια το ίδιο. Τώρα βλέπετε πως τους φέρνουν από τα σύνορα του Εβρου. Τι θα γίνει τώρα; Θα χωράμε όλοι στον Εβρο; Και αν πάμε πιο μέσα, στην Κομοτηνή, αν αυξηθεί ο αριθμός των μουσουλμάνων; Που θα είναι η Ελλάδα;».



πηγη ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.