Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!

Αυτό που έπαθε ο 21χρονος Jordan Lingle από την Ιντιάνα των ΗΠΑ θα έχει να το λέει και να το δείχνει μέσα από αυτές τις φωτογραφίες για ό...

Αυτό που έπαθε ο 21χρονος Jordan Lingle από την Ιντιάνα των ΗΠΑ θα έχει να το λέει και να το δείχνει μέσα από αυτές τις φωτογραφίες για όλη του τη ζωή.
Στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού στην ανοιχτή ύπαιθρο με τους φίλους του, ο Jordan βρήκε ένα “τέλειο” σημείο για να κρυφτεί, κοντά σε ένα ποτάμι.

“Ξαφνικά ένιωσα να μου επιτίθενται εκατοντάδες κουνούπια και να με τσιμπούν παντού και ειδικά στην πλάτη, αλλά επειδή δεν ήθελα να αποκαλύψω την κρυψώνα μου, υπέμεινα για μερικά λεπτά και απλά προσπάθησα να τα διώξω με τα χέρια μου”, είπε ο 21χρονος.


Μετά από λίγα λεπτά η επίθεση των κουνουπιών έγινε ανυπόφορη και ο Jordan έφυγε για να γυρίσει στο σπίτι του... τροχάδην. Όταν έφτασε και έδειξε στην μητέρα του την πλάτη του, εκείνη αρχικά σοκαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια δεν έχασε την ευκαιρία να τον βγάλει φωτογραφίες και να τις αναρτήσουν στο διαδίκτυο, όπου και φυσικά έγινε χαμός!



Τα κουνούπια είναι “εξοπλισμένα” με τρεις αισθητήρες (οσφρητικό, οπτικό και θερμικό) για να εντοπίζουν θερμόαιμα ζώα (όπως και ο άνθρωπος) και να τρέφονται με το αίμα τους.

http://www.medicaldaily.com/
IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.