Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΞΑΝΘΗ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ... ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ...!!!

Έναν εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα φαίνεται πως ζούσε επί σειρά ετών μια 16χρονη, σήμερα, κοπέλα στην Ξάνθη. Η υπόθεση ήρθ...


Έναν εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα φαίνεται πως ζούσε επί σειρά ετών μια 16χρονη, σήμερα, κοπέλα στην Ξάνθη.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 16χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει στην αστυνομία οτι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς συνέλαβαν άμεσα τον 44χρονο φερόμενο ως δράστη, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, με την υπόθεση να οδηγείται πλέον στην Δικαιοσύνη.

Η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο καθώς και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης ώστε να εξεταστεί αρμοδίως.

Από τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν μετά και την εξέταση της νεαρής κοπέλας φαίνεται πως ο βιασμός δεν συνέβη μόνο μια φορά, δηλαδή το περασμένο Σάββατο, αλλά ήταν κατ' εξακολούθηση και μάλιστα υπάρχουν ενδείξεις πως το μαρτύριο που βίωνε η κοπέλα ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες, ίσως και χρόνια.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, τα τελικά αποτελέσματα της εξέτασης DNA αναμένονται σε περίπου έναν μήνα, ωστόσο η είδηση του βιασμού της 16χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.