Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

Σε μια μια λιτή αλλά ρητή διάψευση προχώρησε το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ σχετικά με Ιστοσελίδας δημοσίευμα περί δήθεν Επεισοδίου που συ...



Σε μια μια λιτή αλλά ρητή διάψευση προχώρησε το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ σχετικά με Ιστοσελίδας δημοσίευμα περί δήθεν Επεισοδίου που συνέβη στα Ελληνο-Αλβανικά Σύνορα ! Το κακό είναι οτι βρέθηκαν και (αυτόπτες μάρτυρες) που Έβλεπαν ΣΙΝΟΥΚ να μεταφέρουν Κομάντος στα Σύνορα !

Η Ανακοίνωση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Το ΓΕΣ διαψεύδει πρόσφατο δημοσίευμα που Αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα σύμφωνα με το οποίο έλαβε χώρα επεισόδιο με πυροβολισμούς σε ελληνικό φυλάκιο.

Σχόλιο: Πολύ εύκολα δυστυχώς κάποιοι μεταφέρουν τέτοιες ειδήσεις λές και πρόκειται για ειδήσεις και διαρροές πολιτικών και πολιτικάντηδων που το κάνουν .. Μόνο για προσωπική προβολή Αν και η Ιστοσελίδα το μετέφερεε με επιφύλαξη υπήρχαν δυστυχώς και κάποιοι που το αναπαρήγαγαν με σχετική ευκολία χωρίς καμιά επιφύλαξη!

1 σχόλιο

  1. Το ότι το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή προτρέπει τους μουσουλμάνους της Θράκης μας να ψηφίσουν οχι το ξέρετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.