Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ...

Εκδήλωση για την επέτειο του κινήματος του Ναυτικού το Μάιο του 1973 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αντιτορπιλικό «ΒΕΛΟΣ» -...


Εκδήλωση για την επέτειο του κινήματος του Ναυτικού το Μάιο του 1973 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αντιτορπιλικό «ΒΕΛΟΣ» - Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα, στο 'Αλσος Ναυτικής Παράδοσης στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Στην ομιλία του ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στον τότε κυβερνήτη του Αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ», ναύαρχο Νίκο Παππά, πρωτεργάτη του κινήματος, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Η Δημοκρατία που απολαμβάνουμε σήμερα αποτελεί τον καρπό της αυτοθυσίας πολλών ανθρώπων, στρατιωτικών και πολιτών. Είναι προφανές, όμως, ότι δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο και να εφησυχάζουμε θεωρώντας αυτονόητη την ασφάλεια της Δημοκρατίας» σχολίασε.

«Ιδιαιτέρως, σήμερα, συνέχισε, που η κοινωνία μας υφίσταται τις συνέπειες της δημοσιονομικής κρίσης και ο ελληνικός λαός έχει καταβάλει τεράστιες θυσίες, τα τελευταία χρόνια, χωρίς ανταπόκριση, χωρίς σεβασμό στους κόπους του. Ιδιαίτερα, σήμερα, που στο όνομα της παγκοσμιοποίησης κάποιοι ζητούν να υποσταλούν οι σημαίες και να εκχωρήσουμε εθνική κυριαρχία. Η απάντηση είναι από εδώ, από την πρύμνη του Βέλους, ότι αυτή η χώρα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, δεν υποστέλλουμε τις σημαίες, όπως πρόσφατα μας είπε ο διοικητής στο Καστελόριζο, στη Ρω, στη Στρογγύλη, στα νησιά μας» επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.