Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΗΣ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία, το ναυάγιο με τους 93 μετανάστες στη Ρόδο, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο ενήλικες και ένα μικρό παιδί, μ...



Λίγες μέρες μετά την τραγωδία, το ναυάγιο με τους 93 μετανάστες στη Ρόδο, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο ενήλικες και ένα μικρό παιδί, μία ευχάριστη εξέλιξη έρχεται να γλυκάνει όλο αυτό τον πόνο. Στο νοσοκομείο της Ρόδου έφερε την Πέμπτη ένα υγιέστατο αγοράκι μία από τις μετανάστριες οι οποία έφθασε στο νησί μας ετοιμόγεννη και κινδύνευσε και αυτή μαζί με τους υπόλοιπους αλλοδαπούς όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν τσακίστηκε στα βράχια!

Το μωράκι της μετανάστριας από την Ερυθραία που ήρθε στον κόσμο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο νοσοκομείο της Ρόδου και χαίρει άκρας υγείας θα πάρει το όνομα «Αντώνης»προς τιμήν του συμπολίτη μας που τους έσωσε τη ζωή στην περιοχή.

Μεγάλη ήταν η συγκινησιακή φόρτιση, χθες το μεσημέρι, όταν η επικεφαλής της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Πέπυ Παπαπαύλου, μπήκε στο δωμάτιο της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου, συνοδευόμενη από τον λοχία ΕΠΟΠ Αντώνη Ντεληγιώργη, ο οποίος έσωσε τη ζωή της μετανάστριας από την Ερυθραία την ημέρα του ναυαγίου. Η 26χρονη γυναίκα δάκρυσε βλέποντας τον άνθρωπο στον οποίο χρωστά τη ζωή της αλλά και τη ζωή του παιδιού της και με πολύ χαρά έκανε γνωστό ότι το αγοράκι της θα το ονομάσει Αντώνη.
Να σημειωθεί ότι ο Ερυθρός Σταυρός Παράρτημα Ρόδου έχει αναλάβει την φροντίδα μητέρας και βρέφους που θα φιλοξενηθούν σε ειδικό διαμέρισμα στη Ρόδο.
Η νεαρή μητέρα, σε δηλώσεις της, εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να φθάσει από την πατρίδα της στη χώρα μας. Όπως είπε για περίπου τρεις εβδομάδες, κυριολεκτικά ετοιμόγεννη, ταξίδευε (το περισσότερο διάστημα πεζή) μέσα στην έρημο για να φθάσει, από την Ερυθραία, στο Σουδάν. Από εκεί μετέβη στην Τουρκία για να επιβιβαστεί στο ξύλινο σκάφος που έμελλε να τσακιστεί στα βράχια, ανοικτά της παραλίας Ζέφυρος στη Ρόδο, στις 20 Απριλίου.



*Η φωτογραφία είναι του Αργύρη Μαντικού και έγινες Viral σε όλο το διαδίκτυο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.