Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΜΕΡΙΚΑ Ο… ΦΙΛΟΡΩΣΣΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος Θα… χορτάσει Αμέρικα ο («ομιλών υπερατλαντικά και έχων σχέσεις με ισραηλινούς κύκλους» – όπως αποκάλυψε –χωρίς ν...


Γράφει ο Αντίοχος

Θα… χορτάσει Αμέρικα ο («ομιλών υπερατλαντικά και έχων σχέσεις με ισραηλινούς κύκλους» – όπως αποκάλυψε –χωρίς να διαψευσθεί) το «Βήμα» στα τέλη του 2012)  υπουργοπάνος Καμμένος, το προσεχές διάστημα. Δύο φορές, λοιπόν, θα περάσει τον Ατλαντικό, μέσα σε δύο μήνες, με την ίδια ευκολία που θα πήγαινε από την Πλατεία Κολιάτσου στο Παγκράτι! Η πρώτη θα είναι την ερχομένη Κυριακή (28 Μαρτίου), ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης στις εκδηλώσεις της ομογένειας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου (συνήθως πάει εκεί όποιος υπουργός έχει το καλύτερο «πέρασμα» στο αμερικανικό κατεστημένο, για να κάνει επ’ ευκαιρία και τις «επαφές» του…).

Το δεύτερο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου, στην Ουάσινγκτον, κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ.

Και βέβαια, μόνο και μόνο η συχνότητα των επισκέψεων του υπουργοπάνου στην Αμέρικα (χώρια όλα τ’ άλλα…), δείχνει πεντακάθαρα –ακόμα και στους… αόμματους- τους σαφείς εξωτερικούς προσανατολισμούς της συγκυβέρνησης (και) των Τσιπροκαμμένων. Που ασφαλώς και δεν πρόκειται να στραφούν προς την Ρωσσία –όπως διαδίδουν κάποια ξεφωνημένα παπαγαλάκια τους, ευρισκόμενα σε ειδική διατεταγμένη υπηρεσία- γιατί είναι… λογοδοσμένοι αλλού, και μάλιστα προ πολλού!  

(ΥΓ): Και για του λόγου το αληθές: «Πεντάγωνο «στηρίζει» Καμμένο – Συνάντηση Καμμένου – Κάρτερ», πανηγυρίζει το βασικό παπαγαλάκι του υπουργοπάνου…

http://ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. Ελα ομως που τα προβατα νομιζουν οτι ειναι φιορωσος και καλα.αφου το ειπαν οι "εγκριτοι" δημοσιογραφοι.εχουν εγκριση απο τους 29 κατασκευαστες δημοσιοκαφρων.μας δουλευουν κανονικοτατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.