Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ... ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...!!! ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...!!!

Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που ...


Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.

Η διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα είναι δυσανάλογη του γεγονότος. Το οποίο έχουν σπεύσει να εκμεταλλευθούν με τρόπο υπερβολικό πολιτικές παρατάξεις. Δυστυχώς η ΜΥΚ μοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

Αλλά για να πάμε και παραπάνω -γιατί κάθετη διοίκηση έχουμε σ΄ όλες τις περιπτώσεις- σιωπή επικρατεί και στο ΓΕΕΘΑ. Καλά τα tweets για ευχαριστίες και έκφραση ευαρέσκειας όταν όλα πάνε καλά. Θα αναμενουμε λίγο ακόμη μήπως και ο Α/ΓΕΕΘΑ πάρει θέση για το θεμα που έχει δημιουργηθεί. Και το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει οδηγήσει σε τρικυμμία την πιο επίλεκτη μονάδα των ΕΔ. onalert.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ;  ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.... ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝ...

10 σχόλια

  1. ξεφτιλισμένοι και Δωσίλογοι Προδότες μας Κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτω τα χέρια απ' τον στρατό , αλήτες. Μόνον τις ένοπλες δυνάμεις εμπιστευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ!ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!...ΚΑΙ ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE AN SAS PAROUNE STO KYNIGI AYTOI OI OYKADES TOTE OUTE FIDI STON KORFO SAS LAMOGIA TOY KERATA.MHN PAREI ANAPODES KANENAS APO AYTOUS KAI SAS KANEI KOUGI MESA SE MIA NYKTA.TO EXETAI KATALAVI OTI MPENETAI SE NERA POY THA SAS FEI TO MAYRO SKOTADI.H OXI AKOMH.AYTOUS DEN TOUS AGIZI KANEIS KAI OTAN LEME KANEIS KANEIS.PREPI NA EISAI POLY HLITHIOS GIA NA POULISIS TSAMPOUKA KAI MAGIA STIN KALYTERI MONADA TOU STRATOY MAS.EKTOS AN MAS DILONETAI OTI EISASTE PRAGMATI PANILITHIOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατω τα χερια από τις ενοπλες δυναμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ξεφτιλισμένη άλλη πολιτική της αντιπολίτευσης και κάθε κόμματος γιατι δεν επενέβησαν σε θέματα τέτιου είδους και τουσαφήνουν αυτόto εγληματικό κώμα το μπολζεβίκων να επικρατή ? kamene η άκαφτε σου έγραψα και μαιλ φτουσου να χαθής πουλημένη είσαι της αμύνης εσει αποφασίζης και ηξη αυτή, παρετηsou να πάμε για εκλογές ρε να της εσει και συριζα που θα πάτε μόμνο γiα αυτό θέμα τον oykadon...!
    ΖΉΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ..! ΖΉΤΩ Η ΕΛΛΆΣ ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΥΚ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εαν βαλαν κι εκει χερι''ΟΥΚ''στρατο... πρεπει να τους κοπει.....τωρα διξαν πραγματικα ποιοι ειναι και τι στοχο εχουν ...''την αφανηση μας''....καιρος να παρουμε και λιγο στροφες αναποδα...αρκετα περιμεναμε...ας κανει ο στρατος την αρχη κι εμεις μαζι του ειμαστε....ετσι κι αλλιως αυτος ειναι που εμπιστευομαστε...η εκκλησια...εγινε ενα με δαυτους με τας λυπης μου το λεω...ΑΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.