Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.... ΕΠΕΙΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...!!!

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε για ακόμα μία φορά δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αυτή τη φορά έκατσε στο εδώλιο για την επίθεση στη...



Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε για ακόμα μία φορά δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αυτή τη φορά έκατσε στο εδώλιο για την επίθεση στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στη δίκη επικράτησε ένταση, όταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονταν στην αίθουσα, «ξεσηκώθηκαν» όταν η κ. Κανέλλη είπε «Κομμουνιστές παλιοί και νέοι θα ορθώνουν πάντα το ανάστημα τους μπροστά στους φασίστες». Ακολούθησε… πανικός στην αίθουσα και έτσι ο πρόεδρος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τη δίκη, για δεύτερη φορά.

Στο μεταξύ, το αίτημα του κ. Κασιδιάρη να μετατραπεί η ποινή από βαριά σωματική βλάβη σε απλή ο εισαγγελέας το απέρριψε και η πρόεδρος είπε ότι θα διαπιστωθεί από την έκβαση της δίκης.

Επισημαίνεται ότι η δίκη θα συνεχιστεί σε λίγα λεπτά.

Η υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια έντονης συζήτησης, ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς την κ. Δούρου, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία καταδίκασε την ενέργεια του Ηλ. Κασιδιάρη. Ο τελευταίος στράφηκε προς το μέρος της και τη χαστούκισε.

4 σχόλια

  1. Η γυναικα είναι μαζοχα και θελει πολλα χαστουκια για να συνελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη.... αλλά η αντίδραση της Κανέλλη, ήταν να τον χτυπήσει με ένα πακέτο χαρτιά στο πρόσωπο.... αδιαφορώντας για το αν θα έβρισκε μάτι!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ειναι αυτα που λετε???τι αμεσα αντεδρασε και καταδικασε την ενεργεια??τον χτυπησε στο προσωπο με εφηρεμιδα η μπαλοτσα.τυφλοι ειμαστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και πολυ καλα τους εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.