Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΗΤΑΝ Η "ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΛΕΝΕ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΤΑ ΖΩΑ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.. Το διαδίκτυο αναπαράγει και διαμοίραζει ανάρτηση σχετικά...


ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΤΑ ΖΩΑ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..

Το διαδίκτυο αναπαράγει και διαμοίραζει ανάρτηση σχετικά με άγριο και ανελέητο «βιασμό 19άχρονης ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ από 4 Πακιστανούς» με περιγραφές και λεπτομέρειες της βίας σε βάρος της νεαρής γυναίκας. Σε όλες τις αναρτήσεις, αφού πρόκειται για αναπαραγωγή της αρχικής αναρτησης με κάποιες παρεμβάσεις ακραίας ρητορικής, και ακραίο προπαγανδιστικό λόγο, σε καμία δημοσίευση, δεν εμπεριέχεται η ακριβής αποτύπωση των γεγονότων της υπόθεσης.

Η διατύπωση της «είδηση» όπως καταγράφεται από την αρχική της ανάρτηση, προκαλεί ακόμα και τον πιο αντιρατσιστή να λειτουργήσει αυτοπροστατευτικά. Σε όλες τις αναρτήσεις υπάρχει η «επωδός» της απραξίας της Αστυνομίας και απόπειρας απόκρυψης των γεγονότων.
Σε αποκατάσταση της αλήθειας, το περιστατικό καταγράφεται στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Αγ.Παντελεήμονα.

Συμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, πρόκειται για 20άχρονη Ελληνίδα με υπηκοότητα, παιδί πρώτης γενιάς μεταναστών από την Αλβανία, η οποία έχει μεγαλώσει και ζει στην Ελλάδα.
Η 20άχρονη (21/03), επιβιβάστηκε σε ΤΑΧΙ και μετακινήθηκε από την περιοχή της Ομόνοιας προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έχοντας ως συνεπβάτη Πακιστανό, με τον οποίο μετακινήθηκαν από κοινού. Πρόκειται για έναν από τους τέσσερις σύμφωνα με την καταγγελία της 20άχρονης, Πακιστανούς οι οποίοι συμμετείχαν στο βιασμό της. Ένας ακόμα Πακιστανός, σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί καταγγελία για βιασμό, ήταν που ανέμενε στην πόρτα της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα της οποία διέμεναν με ομάδα ομοεθνών τους.
Για την υπόθεση διενεργείται Αστυνομική έρευνα προς εξακρίβωση των όσων καταγγέλονται ενώ έχει κατ υπόδειξη της 20άχρονης συλληφθεί ο ένας από τους τέσσερις Πακιστανούς, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί ως δράστες βιασμού. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της 20άχρονης ως προς την ιατρική πιστοποίηση -εξακρίβωση των καταγγελιών της, ενώ η Αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ως προς την εξακρίβωση των πραγματικών γεγονότων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

9 σχόλια

  1. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΥΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή έχουμε καί λέμε:ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ........???? !!!!
    ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η.....ΕΠΙΣΤΗΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας προσέχουν οι αντιρατσίστριες ,προς γνώση και συμμόρφωση .Πάντως θα θυμάστε πριν μερικά χρόνια στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ ανήμερα πρωτοχρονιάς που γινόταν συναυλία τι είχαν τραβήξει Ελληνίδες στα χέρια συμπατριωτών της .Λυπάμαι για την κοπέλα και το λέω ειλικρινά να μην βρεθεί άλλη στη θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Ετσι κι'αλλιώς μόνο πακιστάνια θα βίαζαν μια..αλβανίδα.Δώστε της δυό πατερίτσες και άλλη φορά να διαλέγει πιό προσεκτικά τα συντρόφια της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο τό σχόλιό σου ρέ φίλε 4.22 μ έκανες καί γέλασα νά σαι καλά! Αυτοί οί αλήτες θέλουν νά μάς τρελλάνουν αλλά δέν πρόκειται νά τό καταφέρουν. Αλβανό είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ! Αφήστε τίς παπαριές περί 1ης 2ας 3ης και 100ής γενειάς. Ίδια ηλιθιότητα πού βάπτισαν τόν αράπη μανικετόκουμπο Έλληνα. Βρέ άντε στό διάολο νεοταξίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ: ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙ? ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ .....ΞΕΛΑΜΠΗΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ...ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΜΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΡΑΝΕ.ΑΥΤΗ ΠΟΤΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ειναι πραγματικα βιασμος να παρει ο πατερας της ενα καλασνικοφ και να βγει εξω και οπου βλεπει ασιατη να τον στελνει αδιαβαστο!!και κατι ακομα για μερικους που γραφουν ποιο πανω!ο βιασμος ειναι κακουργημα και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις,και καιρος ειναι να επανελθη η θανατικη ποινη για τετοια εγκληματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς , ΝΑ ΤΗΜΟΡΙΣΟΥΝ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕς ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΟΠΟΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟς ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΤΕΛΟς !!!!!!!, ΝΑ ΜΗ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΔΙΚΗΩΣΗΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!! ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην μόνη απόδωση δικαιοσύνης που μπορεί να προσδοκά η βιασθείσα είναι μέσω των ομοεθνών της! Και ξέρουν αυτοί τρόπους που τα Πάκια θα "καλοπεράσουν" σίγουρα! Αν δεν τα έχει φυγαδεύσει ήδη η "αδέκαστη" Ελληνική Δικαιοσύνη! Λέγε με Μπάμπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.